Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Manchester United câştigă cu 5-0 la Bolton şi îşi consolidează poziţia de lider

Premier League: Manchester United câştigă cu 5-0 la Bolton şi îşi consolidează poziţia de lider

Premier League: Manchester United câştigă cu 5-0 la Bolton şi îşi consolidează poziţia de lider
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Sep 2011   •   11:56

Manchester United îşi continuă startul perfect de sezon. Echipa lui Sir Alex Ferguson a obţinut cea de-a patra victorie din tot atâtea meciuri în Premier League, 5-0 pe terenul lui Bolton Wanderers, şi rămâne lider în clasamentul din Anglia, la egalitate cu rivala locală City, dar cu un golaveraj mai bun.

 
„Diavolii” au deschis scorul după numai cinci minute, prin mexicanul Hernandez, pentru ca Wayne Rooney să confirme perioada senzaţională pe care o traversează cu două goluri care au pecetluit soarta partidei după mai puţin de jumătate de oră de joc.
 
Hernandez a făcut şi el dubla în startul părţii secunde, însă ultimul cuvânt l-a avut tot Rooney, care a reuşit hattrickul în minutul 68 şi a stabilit scorul final.
 
În ciuda victoriei, managerul campioanei Angliei are motive de îngrijorare, Tom Cleverley ieşind accidentat după un tackling al lui Kevin Davies, tânărul mijlocaş putând lipsi o perioadă îndelungată: „S-ar putea să aibă piciorul rupt, a avut ghinion. Ne aşteptam totuşi la aşa ceva, a fost un tackling urât”.
 
Sir Alex Ferguson a avut numai cuvinte de laudă pentru cei doi atacanţi ai echipei sale, care au marcat toate golurile în meciul cu Bolton.
 
Wayne este într-o formă excelentă în acest moment, este 100% pregătit, puternic şi ar putea juca în fiecare zi. A ajuns la 25 de ani şi începe să se maturizeze. El şi Chicharito au fost pur şi simplu prea buni pentru adversarii lor astăzi”, a spus antrenorul lui United.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close