Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Manchester United învinge, Rooney înjură în faţa camerei

Premier League: Manchester United învinge, Rooney înjură în faţa camerei

Premier League: Manchester United învinge, Rooney înjură în faţa camerei
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Apr 2011   •   13:03

Etapa a 31-a pare să confirme faptul că Manchester United nu se poate împiedica în drumul său spre cel de-al 19-lea titlu din istorie. Echipa antrenată de Sir Alex Ferguson a câştigat cu 4-2 la Londra, în faţa lui West Ham United, în timp ce principala sa rivală, Arsenal, nu a reuşit decât o remiză albă pe propriul teren cu Blackburn. „Diavolii” au acum şapte puncte avans în fruntea clasamentului, dar şi un meci în plus.

West Ham a avut o primă repriză de vis şi o a doua de coşmar în meciul cu Manchester United. Mark Noble a transformat două penaltyuri în minutele 11 şi 25 şi le-a oferit „ciocănarilor” un avantaj de două goluri la pauză. La vestiare, Sir Alex şi-a scuturat serios elevii, care au întors senzaţional rezultatul în partea secundă, cu un hattrick al lui Rooney şi un nou gol al noii senzaţii mexicane Javier Hernandez.

Succesul „diavolilor” a fost însă umbrit de reacţia lui Rooney la unul din golurile pe care le-a marcat. Atacantul naţionalei Angliei a înjurat în faţa camerei, iar gestul său urmează să fie analizat de federaţia engleză.

Luni, 5 aprilie, vom lua o decizie. O astfel de reacţie, după o performanţă ca a lui, ne-a luat prin surprindere. E un lucru pe care trebuie să îl analizăm”, a declarat un reprezentant al federaţiei, în timp ce Rooney şi-a cerut scuze pentru ieşirea sa: „Vreau să îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva cu bucuria mea la acel gol, în special părinţilor şi copiilor care se uitau la meci. Era multă tensiune. Nu mă adresam nimănui în mod special”.

 


Manchester City şi Chelsea au făcut rocadă în ceea ce priveşte locurile 3 şi 4. Londonezii nu au scos decât un egal la Stoke City (1-1), în timp ce echipa lui Roberto Mancini a reuşit una dintre cele mai bune evoluţii ale sezonului, impunându-se cu 5-0 în faţa lui Sunderland.

Liverpool a condus cu 1-0 în deplasarea de la West Bromwich, echipă pregătită chiar de fostul antrenor al „cormoranilor”, Roy Hodgson, dar a sfârşit prin a pierde cu 2-1, golul decisiv fiind marcat cu un minut înainte de final. O victorie importantă pentru formaţia la care evoluează Gabi Tamaş, care o îndepărtează pentru moment de zona periculoasă a clasamentului, acolo unde Aston Villa şi Wigan au reuşit să ia câte o gură de aer după remizele cu Everton, respectiv Tottenham.

Rezultate Premier League, etapa a 31-a

West Ham United – Manchester United 2-4
Everton – Aston Villa 2-2
Birmingham City – Bolton Wanderers 2-1
Stoke City – Chelsea 1-1
West Brom – Liverpool 2-1
Wigan Athletic – Tottenham Hotspur 0-0
Newcastle United – Wolverhampton Wanderers 4-1
Arsenal – Blackburn Rovers 0-0
Fulham – Blackpool 3-0
Manchester City – Sunderland 5-0

×
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close