Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gabi Tamaş

Premier League: Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gabi Tamaş

Premier League: Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gabi Tamaş
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    12 Sep 2011   •   11:56

West Bromwich Albion a obţinut prima victorie din noul sezon, reuşind să se impună cu 1-0 pe terenul nou-promovatei Norwich City.

 
Românul Gabriel Tamaş a fost titular în echipa lui Roy Hodgson şi s-a aflat pe teren toate cele 90 de minute ale meciului.
 
Unicul gol al partidei a fost marcat de atacnatul nigerian Odemwingie, în minutul 3, golgheterul lui WBA în sezonul trecut având chiar ocazia de a face dubla în repriza a doua, când a ratat o lovitură de la 11 metri.
 
Sunt foarte fericit că am înscris. Îmi lipsea încrederea, dar faptul că am marcat încă din debutul meciului m-a ajutat pentru restul timpului”, a declarat Odemwingie.
 
Într-un alt meci din Premier League jucat duminică, Fulham a remizat acasă cu Blackburn, scor 1-1. Oaspeţii, singura echipă fără punct după primele trei etape, au deschis scorul în minutul 32, prin Rochina, însă londonezii au egalat imediat, după şase minute Zamora învingându-l pe Robinson şi stabilind rezultatul final.
 
Ultima partidă a etapei a 4-a din campionatul Angliei, Queen's Park Rangers - Newcastle, va avea loc luni seară, de la ora 22.

 

×
Subiecte în articol: Premier League Anglia gabi tamas
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close