Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Tottenham, la prima înfrângere după 11 meciuri

Premier League: Tottenham, la prima înfrângere după 11 meciuri

Premier League: Tottenham, la prima înfrângere după 11 meciuri
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Dec 2011   •   21:04

Stoke City a câştigat cu 2-1 pe teren propriu cu Tottenham Hotspur, punând capăt unei serii de 11 meciuri fără înfrângere pentru londonezi, care reuşiseră să se impună în ultimele şase partide pe care le-au jucat.

 
Matthew Etherington a fost eroul zilei pe Britannia Stadium, jucătorul gazdelor marcând ambele goluri ale formaţiei lui Tony Pulis, echipa din nordul Londrei reducând din avantaj dintr-un penalty transformat de togolezul Emmanuel Adebayor în repriza a doua.
 
Oaspeţii au dominat autoritar finalul partidei şi ar fi putut primi alte două lovituri de pedeapsă, dar toate speranţele de a întoarce rezultatul le-au fost năruite de eliminarea lui Younes Kaboul din minutul 82.
 
În ciuda înfrângerii, echipa antrenată de Harry Redknapp continuă să se afle pe locul 3 în clasamentul din Anglia şi are şi un meci mai puţin disputat.
 
În cealaltă partidă care a avut loc duminică, Martin O'Neill a debutat pe banca lui Sunderland cu o victorie dramatică obţinută pe teren propriu în faţa lui Blackburn Rovers, scor 2-1.
 
Simon Vukcevic a deschis scorul pentru vizitatori după ceva mai mult de un sfert de oră de joc, dar Sunderland a revenit spectaculos pe final şi a marcat de două ori, prin David Vaughan şi Sebastian Larsson, reuşind să se impună şi să părăsească zona locurilor retrogradabile.
 
Ultimul meci al etapei a 15-a din Premier League este derbyul Chelsea - Manchester City, care va avea loc luni seară.

 

×
Subiecte în articol: Premier League Anglia Tottenham Hotspur
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close