Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Van Persie o salvează pe Arsenal. Newcastle rămâne neînvinsă

Premier League: Van Persie o salvează pe Arsenal. Newcastle rămâne neînvinsă

Premier League: Van Persie o salvează pe Arsenal. Newcastle rămâne neînvinsă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    16 Oct 2011   •   20:15

Olandezul Robin Van Persie a reuşit o dublă în meciul cu Sunderland, ajutându-şi echipa să se impună cu 2-1 pe teren propriu şi să urce până pe locul 10 în clasamentul din Anglia.

 
Atacantul „tunarilor” a deschis scorul în secunda 29, cel mai rapid gol din actualul sezon, însă oaspeţii au restabilit egalitatea graţie unei lovituri libere senzaţional executată de suedezul Sebastian Larsson. Căpitanul lui Arsenal a punctat decisiv în minutul 83, când a înscris pentru 2-1 şi pentru al treilea succes al londonezilor în campionat.
 
Newcastle United a revenit de două ori după ce a fost condusă acasă de Tottenham şi a terminat la egalitate cu echipa lui Harry Redknapp, scor 2-2, continuând să rămână neînvinsă în acest sezon.
 
Van der Vaart a transformat un penalty pentru Spurs în finalul primei reprize, dar Demba Ba a egalat pentru „coţofene” imediat după pauză. Oaspeţii au revenit în avantaj prin Jermaine Defoe, care l-a învins pe Krul cu o execuţie de la marginea careului, pentru ca echipa antrenată de Alan Pardew să înscrie cu patru minute înainte de final, când Ameobi a prins un şut senzaţional la colţul lung.
 
Cu 16 puncte acumulate şi fără să piardă vreun meci până acum, Newcastle se află pe locul 4 în Anglia, poziţie care asigură participarea în playoff-ul Ligii Campionilor.
 
În continuare fără Gabriel Tamaş, West Bromwich Albion a câştigat acasă în faţa lui Wolverhampton, scor 2-0, şi a scăpat pentru moment de zona periculoasă din subsolul clasamentului.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close