Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Presa germană salută victoria lui Bayern Munchen

Presa germană salută victoria lui Bayern Munchen

Presa germană salută victoria lui Bayern Munchen
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
26 Mai 2013   •   14:30
Presa germană salută victoria lui Bayern Munchen în Liga Campionilor şi îl laudă pe mijlocaşul olandez Arjen Robben, marcatorul golului decisiv din finala cu Borussia Dortmund, de pe stadionul Wembley din Londra, informează AFP, conform Mediafax.
"Bayern a luat Cupa", a scris Bild, care i-a lăudat şi pe cei de la Borussia Dortmund: "Dortmund ţine capul sus, voi sunteţi câştigătii inimilor noastre". Bild a notat că Robben este "regele de pe Wembley".
"Ce suspans, ce senzaţii", a scris Franz Beckenbauer într-un editorial. "Dortmund nu a abandonat niciodată meciul. Dar ce nebunie a făcut Robben. Excepţional felul în care a marcat", a mai punctat fostul internaţional german.
Potrivit cotidianului bavarez Suddeutsche Zeitung, "Robben a urcat-o pe Bayern pe tron". "A fost o finală pasională. După un debut ezitant, Bayern a pus stăpânire pe joc şi a avut un final memorabil", a scris SZ.
"În cele din urmă Bayern este în paradis", a titrat Frankfurter Allgemeine Zeitung. "Dortmund a făcut totul pentru a o opri pe Bayern, dar golul lui Robben a trimis trofeul la Munchen. Este o recompensă după decepţiile din anii precedenţi", a scris Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Formaţia Bayern Munchen a câştigat Liga Campionilor pentru a cincea oară în istorie, după ce a învins, sâmbătă, pe arena Wembley, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Borussia Dortmund, în finala competiţiei. Pentru Borussia a marcat Gundogan '68 (penalti), iar pentru Bayern Munchen au înscris Mandzukici '60 şi Robben '89. Bayern succede în palmares formaţiei Chelsea Londra.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close