Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Presa germană tună: "Stuttgart a făcut egal cu o echipă no name din România pe un stadion învechit"

Presa germană tună: "Stuttgart a făcut egal cu o echipă no name din România pe un stadion învechit"

Presa germană tună: "Stuttgart a făcut egal cu o echipă no name din România pe un stadion învechit"
Sursa foto: thomas hitzlsperger
30 Sep 2009   •   13:02

Rezultatul de egalitate înregistrat de Unirea Urziceni în grupa G a Ligii Campionilor în faţa celor de la VfB Stuttgart nu le-a picat deloc bine nemţilor. Presa germană a considerat de nepermis modul în care şvabii au scăpat din mână un meci în care au condus în minutul 5 cu 1-0, mai ales că în faţa lor se afla o echipă pe care o considerau nedemnă de a fi luat în seamă. Jucătorii lui Stuttgart au fost şi ei nemulţumiţi de rezultat, considerând că din vina lor au scăpat din mâini meciul.
"Stuttgart continuă să gâfâie în Liga Campionilor. Trupa lui Babbel a fãcut 1-1 cu un no name din România. Startul a fost de vis, gol Tasci, dar apoi campionii Românii au presat şi au egalat pe fondul pasivităţii echipei din Stuttgart", a notat publicaţia germană Express.
"O nou lovitură pentru VfB. Stuttgart a a ratat o importantă victorie de serviciu şi pericolul pândeşte. 1-0 din minutul 5, o situaţie perfectă. Nu şi pentru VfB. Nici nu începuse bine repriza a doua, că semnalul de alarmă a sunat. O greşeală defensivă ce putea fi evitată a contribuit la golul Unirii. Nu era bine deloc. Românii au devenit mai agresivi, au muşcat. VfB nu se trezea. Hilbert a ratat o ocazie uriaşă în final, iar două puncte s-au pierdut", a semnalat şi contidianul Stuttgarter Nachrichten.
"Terenul din Ghencea a avut puţine legături cu ceea ce înseamnă un meci de înaltă clasă. Tribune învechite, gazon cu hârtoape. Stuttgart a preluat rapid conducerea şi adversarul nu părea să pună poarta lui Lehmann în pericol. Gazdele păreau inofensive. Nu a fost însă deloc profesionistă atitudinea de apoi a lui VfB, de a da jocul din mână. Defensiva a dormit la faza golului lui Varga. Teren prost, VfB nu a arătat mai mult, gazdele au tresărit pe câte un contraatac. Rezultatul a fost un spectacol destul de plictisitor", a precizat publicaţia Rheinische Post.
Jucătorii, dezamăgiţi
Nici jucătorii lui Markus Babbel nu au fost mai mulţumiţi de rezultat, singura loc consolare fiind ideea că un egal în deplasare în Liga Campionilor nu este o tragedie. Şvabii au declarat la unison că este doar vina lor că au scăpat jocul din mână, deşi se aflau în avantaj după cinci minute.
"Din păcate, am scăpat apoi puţin jocul din mână, iar adversarul a devenit mai puternic. Golul căzut după pauză a fost cât se poate de nefericit. Totuşi, ne putem declara mulţumiţi cu un punct în deplasare, e totuşi Liga Campionilor. Unirea n-a jucat deloc rău. Oricum, puteam câştiga", a declarat mijlocaşul Sami Khedira,anunţă Mediafax.
Serdar Tasci, jucătorul de origine turcă responsabil cu golul lui Stuttgart marţi seară, a avut mai multe motive de mulţumire decât colegii săi.
"Sunt foarte satisfăcut că am marcat în Liga Campionilor. Nu e un lucru cu care te întâlneşti prea des, mai ales pentru un jucător defensiv. Dar aş fi preferat să nu marchez şi să luăm trei puncte. Atunci când înscrii repede, trebuie să ţii în mână victoria. Unirea a jucat bine, în special în partea secundă, când a pus multă presiune", a spus Tasci.
"Am avut parte de un teren greu, dar asta nu e o scuză. Trebuie să muncim în continuare, să fim mai agresivi pentru a avea succes. Trebuie să rămânem calmi", a declarat căpitanul lui VfB, Thomas Hitzlsperger.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close