Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preşedintele Fiorentinei: Adrian Mutu a fost naiv, dar suntem datori să îi fim alături

Preşedintele Fiorentinei: Adrian Mutu a fost naiv, dar suntem datori să îi fim alături

Preşedintele Fiorentinei: Adrian Mutu a fost naiv, dar suntem datori să îi fim alături
30 Ian 2010   •   14:44

Preşedintele clubului Fiorentina, Andrea Della Valle, spune că Adrian Mutu "a fost naiv, iar acum este mâhnit", după ce a picat două teste anti-doping. Românul a fost depistat pozitiv pentru sibutramină - care reduce senzaţia de foame - după meciul cu Bari din 10 ianuarie şi meciul de Cupă cu Lazio, din 20 ianuarie.

Conform declaraţiilor de până acum, Mutu ar fi luat substanţa respectivă prin intermediul unor pastile dietetice, pe care mama lui i le-ar fi cumpărat în vacanţa de Crăciun. "Vestea e îngrozitoare, iar băiatul este mâhnit. A înţeles cât de naiv a putut să fie, pentru că asta s-a întâmplat, a fost foarte naiv. Vom fi alături de el şi avem încredere că lucrurile se vor rezolva. Ne-a dăruit atât de multe în aceşti ani şi acum trebuie să îl răsplătim cu încrederea noastră. Sunt sigur că a acţionat cu bună-credinţă", a declarat Della Valle la Radioblu.

WADA (Agenţia Mondială Anti-Doping) l-ar putea însă sancţiona dur pe Mutu, care are deja în "palmares" o suspendare de şapte luni pentru uz de cocaină, incident în urma căruia a fost dat afară de la Chelsea. "Asta nu are nicio legătură cu cocaina. Mutu este îngrijorat de greutatea lui şi a luat nişte pastile să slăbească, dar a fost naiv. Clubul este alături de el, nu îl lăsăm singur. În plus este o situaţie mult mai puţin dramatică decât am crezut iniţial", a mai spus Della Valle.

Între timp, Fiorentina are timp până la sfârşitul lunii ianuarie să aducă un înlocuitor pe măsură, în condiţiile în care Mutu a fost deja suspendat provizoriu. "Să găsim pe cineva de valoarea lui Mutu disponibil pe piaţă este greu, avem nevoie de o baghetă magică. Nu este vorba de bani, ci de faptul că echipele din Italia tind să ţină cu dinţii de cei mai buni jucători ai lor", a explicat preşedintele Fiorentinei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close