Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Prima mare surpriză la CAN2010: Malawi a umilit Algeria cu 3-0 (VIDEO)

Prima mare surpriză la CAN2010: Malawi a umilit Algeria cu 3-0 (VIDEO)

Prima mare surpriză la CAN2010: Malawi a umilit Algeria cu 3-0 (VIDEO)
11 Ian 2010   •   18:25

Outsidera Malawi a surprins Algeria într-un meci disputat la Luanda şi s-a impus cu scorul de 3-0, urcând surprinzător pe primul loc în Grupa A.

Numeroasele locuri libere de pe stadion au fost în contrast cu meciul de deschidere de duminică, atunci când ţara gazdă, Angola, şi Mali au remizat 4-4. Totuşi, Malawi a pus în scenă un spectacol frumos şi şi-a depăşit statutul, conducând cu 3-0 după 50 de minute de joc.

Russel Mwafulirwa a profitat de o eroare în defensivă şi a deschis scorul după un sfert de oră de joc, înscriind din unghi închis, în timp ce Elvis Kafoteka a trimis cu capul în poartă la o fază fixă. David Banda a profitat de o nouă gafă în defensiva algerienilor şi l-a învins pe Faouzi Chaouchi.



Algeria a avut un penalty refuzat de arbitru în repriza secundă, însă nu a reuşit să ofere prea mult fotbal pe parcursul meciului, încât să poată spera la o revenire spectaculoasă precum a celor din Mali, din ziua precedentă. "Vulpile Deşertului" rămân astfel pe primul loc, deşi la începutul competiţiei erau văzute de unii drept posibile învingătoare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Africii pe Natiuni Algeria
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close