Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Prinţul iordanian Ali Bin Al Hussein: Platini nu este potrivit pentru a fi preşedintele FIFA

Prinţul iordanian Ali Bin Al Hussein: Platini nu este potrivit pentru a fi preşedintele FIFA

Prinţul iordanian Ali Bin Al Hussein: Platini nu este potrivit pentru a fi preşedintele FIFA
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
10 Aug 2015   •   19:53

Michel Platini nu este potrivit pentru a fi preşedintele FIFA, fiindcă "este nevoie de chipuri noi, iar el face parte din acest sistem", a declarat, pentru AFP, prinţul iordanian Ali Bin Al Hussein, concurent al preşedintelui demisionar al forului fotbalistic mondial, Joseph Blatter, la precedentele alegeri.

Despre Platini, preşedintele UEFA, mare favorit pentru a-i urma lui Blatter, Prinţul Ali a spus: "Am un adânc respect pentru el, ca jucător, dar şi ca preşedinte la UEFA. Am lucrat cu el, uneori ne-am înţeles, alteori nu. Nu e nimic personal aici, dar nu cred că e acum persoana potrivită pentru a face reformele. Este nevoie de chipuri noi, iar el face parte din acest sistem. Orice se va întâmpla în viitor, nu trebuie făcute compromisuri, e nevoie de o dezbatere deschisă și sinceră. Important e să fie înțelese nevoile şi cererile oamenilor".

Întrebat dacă va candida la preşedinţia FIFA, el răspuns: "Sincer, deocamdată nu fac decât să discut cu nişte colegi, să le ascult opiniile, spre ce vor să se îndrepte. Problema nu e niciodată să ştii cine va fi preşedinte, ci să ai persoana potrivită pentru a face treaba".



×
Subiecte în articol: Michel Platini
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close