Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Probleme la Real. Mourinho şi Ozil vorbesc împreună, dar se înţeleg separat

Probleme la Real. Mourinho şi Ozil vorbesc împreună, dar se înţeleg separat

Probleme la Real. Mourinho şi Ozil vorbesc împreună, dar se înţeleg separat
01 Oct 2010   •   15:15

În urmă cu o săptămână, starul german Mesut Ozil declarat că Jose Mourinho, antrenorul lui de la Real Madrid, îl va ajuta să îşi atingă potenţialul, fiind cel mai bun tehnician din lume.

Conform El Pais însă cei doi au probleme. Nu unele care să aibă legătură cu caracterele lor, ci doar de înţelegere. Neamţul nu-i pricepe indicaţiile lui Mourinho pentru că ştie doar germana, pe care Jose n-o stăpâneşte.

La meciul cu Auxerre din Liga Campionilor, scor 1-0, Ozil n-a priceput nimic din indicaţiile tactice pe care i le-a dat Mourinho înainte de a-l trimite în teren, în minutul 58. Cotidianul El Pais povesteşte că "neamţul a început foarte timid. Părea că se ascunde după ceilalţi jucători. Antrenorul s-a enervat şi-a început să ţipe la el, însă Ozil i-a întors spatele şi a plecat. A trebuit ca Lassana Diarra să-l bată pe umăr şi să-i arate banca de rezerve: Hei, Mister vrea să-ţi vorbească...".

Ozil a dat apoi pasa decisivă la golul lui Di Maria, dar asta nu l-a salvat în faţa "uraganului" Mourinho: "I-am spus ce are de făcut chiar înainte de a-l introduce. Degeaba. Cred că n-a înţeles absolut nimic".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Real Madrid
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close