Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Probleme pentru Milan: Ronaldinho, accidentat, iar Kaka este nemulţumit

Probleme pentru Milan: Ronaldinho, accidentat, iar Kaka este nemulţumit

Probleme pentru Milan: Ronaldinho, accidentat, iar Kaka este nemulţumit
06 Dec 2008   •   20:51

Starul milanez Ronaldinho nu va apărea în meciul de mâine contra Cataniei. De altfel, norocul pare să o ocolească pe echipa milaneză. Pe lângă starul brazilian, echipa va trebui să se descurce și fără Andrea Pirlo, Filippo Inzaghi, Clarence Seedorf, Daniele Bonera, dar și de jucătorii accidentați mai demult precum Alessandro Nesta și Marco Borriello. Massimo Ambrosini și Daniele Bonera sunt și ei indisponibili.
Tehnicianul Carlo Ancelotti declarase deja anterior că starul brazilian nu ar putea intra pe teren. Confirmarea a venit la antrenamentele de sâmbătă, când acesta a fost nevooit să se oprească din cauza unor probleme musculare. Cu siguranță este o lovitură pentru rossoneri, care ar trebui să își revină după două înfângeri suferite în fața lui Palermo în Serie A și a Lazio în cupă.
Ronaldinho a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în ultima perioadă, dar Kaka declara recent că echipa încă mai are probleme cu integrarea acestuia.
Acesta se referea mai degrabă la propria poziție, deoarece conform noilor tactici, el nu se mai simte atât de în largul său și nu m ai are atâta libertate de mișcare în teren.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldinho Kaka AC Milan Carlo Ancelotti
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close