Antena 3 CNN Sport Fotbal extern PSG - Olympique Lyon 1-1. Oaspeţii ratează şansa de a urma pe primul loc în Ligue 1 (VIDEO)

PSG - Olympique Lyon 1-1. Oaspeţii ratează şansa de a urma pe primul loc în Ligue 1 (VIDEO)

PSG - Olympique Lyon 1-1. Oaspeţii ratează şansa de a urma pe primul loc în Ligue 1 (VIDEO)
Sursa foto: bafetimbi gomis
21 Sep 2009   •   11:29

Atmosferă de meci mare la ultima partidă a rundei a şasea din prima ligă franceză de fotbal. Stadionul Parc des Princes a luat foc deşi adversara nu era, de data aceasta, rivala de moarte Olympique Marseille, ci fosta campioană, Lyon. Cele două echipe au oferit un spectacol frumos din care ar fi ieşit învingătoare echipa de pe Sena, dacă nu venea golul din ofsaid al lui Gomis, marcat ultimele minute.
Olympique Lyon avea atât de câştigat, cât şi de pierdut în urma acestui meci. O victorie ar fi adus elevilor lui Claude Puel locul întâi în clasament, la egalitate de puncte cu Bordeaux, iar o înfrângere ar fi însemnat coborârea pe locul al treilea, sub Olympique Marseille. Parida părea să curgă spre un rezultat nefavorabil, în special după golul marcat de Ludovic Giuly, fostul jucător al Barcelonei, în minutul 29. A venit, însă, fatidicul minut 85, când oportunistul atacant venit de la Saint Etienne, Bafetimbi Gomis, a ajuns la o minge deviată de un coechipier şi a marcat dintr-o poziţie de afară din joc.
Rezultatul de 1-1 o clasează pe Paris Saint Germain pe poziţia a şaptea în Ligue 1, cu 11 puncte faţă de cele 16 ale liderului Bordeaux.

Alte rezultate:
Boulogne - Bordeaux: 0-2
Grenoble - Rennes: 0-4
Lorient - Nancy: 3-1
Nice - Monaco: 1-3
Saint Etienne - Auxerre: 1-1
Sochaux - Valenciennes: 2-5
Olympique Marseille - Montpellier: 4-2
Lens - Lille: 1-1
Toulouse - Le Mans: 2-0
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: psg Olympique Lyon Ligue 1
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close