Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Queens Park Rangers a câştigat primul meci în Cupa Angliei după 11 ani, 1-0 cu MK Dons

Queens Park Rangers a câştigat primul meci în Cupa Angliei după 11 ani, 1-0 cu MK Dons

Queens Park Rangers a câştigat primul meci în Cupa Angliei după 11 ani, 1-0 cu MK Dons
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    18 Ian 2012   •   14:52

Queens Park Rangers a câştigat pe teren propriu cu 1-0 în rejucarea meciului din turul 3 al Cupei Angliei împotriva lui MK Dons, prima victorie a londonezilor în această competiţie după o pauză de 11 ani.

Unicul gol al partidei de pe Loftus Road a fost marcat de Danny Gabbidon, în minutul 73, formaţia antrenată de galezul Mark Hughes urmând să întâlnească în faua următoare pe Chelsea.

Duelul din campionat dintre cele două echipe londoneze s-a încheiat cu victoria celor de la QPR, scor 1-0, însă Chelsea a acuzat arbitrajul, doi dintre jucătorii lui Andre Villas Boas fiind eliminaţi încă din prima repriză.

În turul 4 din Cupa Angliei s-a calificat şi Bolton Wanderers, Kevin Davies şi Martin Petrov fiind autorii golurilor care au adus victoria cu 2-0 echipei care se luptă pentru evitarea retrogradării în Premier League în meciul de acasă cu Macclesfield Town.

Jermaine Beckford a fost eroul celor de la Leicester City, reuşind să marcheze un hattrick în victoria echipei sale, scor 4-0, în faţa lui Nottingham Forest, în timp ce Millwall a trecut cu 5-0 de Dagenham and Redbridge FC.


×
Subiecte în articol: FA Cup Cupa Angliei
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close