Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Radamel Falcao, acuzat că şi-a falsificat vârsta reală. Atacantul columbian ar fi cu doi ani mai bătrân

Radamel Falcao, acuzat că şi-a falsificat vârsta reală. Atacantul columbian ar fi cu doi ani mai bătrân

Radamel Falcao, acuzat că şi-a falsificat vârsta reală. Atacantul columbian ar fi cu doi ani mai bătrân
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    23 Iul 2013   •   09:47

Unul dintre cei mai în vogă fotbalişti ai planetei, columbianul Radamel Falcao, este acuzat că a minţit în privinţa vârstei pe care o are.

Potrivit unui reportaj realizat de o televiziune din Columbia, atacantul celor de la AS Monaco nu ar avea 27 de ani, ci 29.

Jurnaliştii columbieni se bazează pe un document de la Colegio San Pedro Claver de Bucaramanga, una dintre şcolile primare la care a învăţat Falcao.

Acesta arată că fostul jucător al lui FC Porto şi Atletico Madrid s-a născut pe 10 februarie 1984. De asemenea, locul naşterii ar fi capitala Bogota, şi nu San Marta, aşa cum susţine varianta oficială.

Un oficial al şcolii, Wilson Serrano, este convins de ceea ce spune, argumentând că „pentru a înscrie un elev în această instituţie, părinţii trebuie să prezinte certificatul de naştere în original. Nu acceptăm copii”.

Tatăl fotbalistului a refuzat să comenteze pe marginea subiectului, mulţumindu-se doar să declare că este vorba despre o eroare.

În această vară, Radamel falcao a fost subiectul unui dintre cele mai mari transferuri din istoria fotbalului, fiind cumpărat de AS Monaco de la Atletico madrid pentru 60 de milioane de euro.


×
Subiecte în articol: AS Monaco Atletico Madrid
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close