Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rădoi a fost suspendat trei etape după ce a fost eliminat pentru un fault violent

Rădoi a fost suspendat trei etape după ce a fost eliminat pentru un fault violent

Rădoi a fost suspendat trei etape după ce a fost eliminat pentru un fault violent
14 Feb 2011   •   12:13

Faultul violent al lui Mirel Rădoi din timpul partidei Al Hilal - Al Wahda, pentru care jucătorul român a fost eliminat, i-a adus o suspendare de trei etape fostului căpitan al Stelei. De asemenea, conducătorii lui Al Hilal intenţionează să-i taie 30% din salariul pe o lună lui Rădoi, ca pedeapsă pentru gestul său.

După Cristi Chivu, un alt jucător român din străinătate este protagonistul unei ieşiri nervoase care nu-şi are locul pe un teren de fotbal. Deranjat de faulturile repetate ale adversarilor, Rădoi a decis să-şi facă singur dreptate şi l-a lovit dur pe un jucător al lui Al Wahda. Pentru gestul său, catalogat de federaţia din Arabia Saudită drept „comportament violent”, fotbalistul de 29 de ani a primit o suspendare de trei etape.

Cosmin Olăroiu a sărit în apărarea lui Rădoi, spunând că reacţia sa a fost cauzată de faulturile repetate ale adversarilor. „A fost cel mai lovit jucător de pe teren, au fost zece atacuri brutale împotriva lui şi el a ripostat o dată. Se mai întîmplă. Ce, e joc de domnişoare? E fotbal”, a spus tehnicianul.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close