Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rădoi, eliminat de Cristi Balaj la un meci al lui Al Hilal din Cupa Prinţului (VIDEO)

Rădoi, eliminat de Cristi Balaj la un meci al lui Al Hilal din Cupa Prinţului (VIDEO)

Rădoi, eliminat de Cristi Balaj la un meci al lui Al Hilal din Cupa Prinţului (VIDEO)
Sursa foto: mirel radoi
11 Feb 2010   •   13:54

Fundaşul lui Al Hilal a fost eliminat în minutul 114 al partidei jucate de echipa din Riad cu Al Nasr în Cupa Prinţului. Scorul era de 2-1 pentru echipa lui Rădoi când internaţionalul român a tras de timp deşi mai avea un avertisment. Cum brigada de arbitri era din România, cel care i-a arătat cartonaşul roşu este chiar Cristi Balaj.

"Îmi pare rău că a trebuit să îl elimin tocmai pe el, dar suntem obligaţi să aplicăm regulamentul indiferent de ceea ce ne dorim noi. Regret, mai ales că Rădoi a jucat excelent. Din păcate n-am mai apucat să vorbesc cu el după meci. Noi ne-am dus imediat la cabine, erau multe filtre de securitate şi n-am mai avut ocazia să ne vedem", a declarat "centralul" român după meci, potrivit Mediafax.
"Primul galben i l-am arătat pentru un fault. De fapt, pentru faulturi repetate, cred că era cam al cincilea şi deja era prea mult. Iar în finalul partidei, chiar la ultima fază, a şutat mingea în tribune şi am fost obligat să îi arăt cel de-al doilea galben şi automat pe cel roşu pentru tragere de timp. Mai ales că puţin mai devreme arătasem un galben şi unui jucător din echipa adversă tot pentru tragere de timp. Trebuia să aplic aceeaşi măsură, era o situaţie delicată şi pentru mine, şi pentru el. În rest, Rãdoi a avut un comportament fără reproş, dar a făcut aceste greşeli. Probabil din cauza entuziasmului şi a mizei jocului, am înţeles că e un fel de derby la ei", a explicat Balaj.
Partida dintre Al Hilal şi Al Nasr s-a încheiat cu scorul de 2-1. Golurile echipei lui Rădoi au fost marcate de Neves (în minutul 61) şi Wilmhelsson (112), în timp ce pentru Nasr a înscris Pascal.
Un fault urât făcut de Rădoi

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi Al Hilal
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close