Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rădoi, favoritul şeicilor. Al-Hilal i-a crescut salariul românului la 1,7 milioane de euro

Rădoi, favoritul şeicilor. Al-Hilal i-a crescut salariul românului la 1,7 milioane de euro

Rădoi, favoritul şeicilor. Al-Hilal i-a crescut salariul românului la 1,7 milioane de euro
Sursa foto: mirel radoi
23 Ian 2010   •   17:08

Mirel Rădoi s-a convins, cu ochii lui, de ce foarte multă lume visează cu ochii deschişi la un job în Orientul Mijlociu. Fostul stelist a făcut o impresie excelentă conducătorii clubului saudit Al-Hilal şi aceştia l-au răsplătit cu vârf şi îndesat. I-au crescut salariul de la 1,4 milioane de euro pe an la 1,7 milioane de euro. De asemenea, Rădoi şi-a prelungit contractul cu gruparea din Riad cu doi ani, potrivit sport.ro.
Al-Hilal l-a cumpărat pe Mirel Rădoi în ianuarie 2008, la insistenţele antrenorului de atunci al echipei, Cosmin Olăroiu, şi a plătit pentru el 6 milioane de euro. A marcat pentru saudiţi încă din primul meci, iar de atunci s-a achitat foarte bine de sarcinile din defensivă pe lângă unele goluri sporadice.
La un an de la venirea la Riad, Rădoi şi-a pus deja semnătura pe o prelungire cu doi ani a înţelegerii în schimbul unei creşteri salariale de 300.000 de euro. Venirea lui Rădoi la Al-Hilal a coincis cu o perioadă de succes a clubului, care în acest moment conduce în clasamentul din Arabia Saudită cu 11 puncte în faţa celor de la Al-Shabab.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi Cosmin Olaroiu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close