Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rădoi, în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal a eliminat echipa lui Scolari şi Rivaldo

Rădoi, în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal a eliminat echipa lui Scolari şi Rivaldo

Rădoi, în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal a eliminat echipa lui Scolari şi Rivaldo
Sursa foto: mirel radoi
13 Mai 2010   •   09:05

Formaţia saudită Al Hilal a obţinut miercuri calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Cu românul Mirel Rădoi integralist, Al Hilal a învins echipa Bunyodkor Taşkent, din Uzbekistan cu scorul de 3-0. Victoria este cu atât mai importantă cu cât din echipa din Taşkent fac parte jucătorii Rivaldo şi Denilson, iar antrenor este Luiz Felipe Scolari.
Echipa antrenată de belgianul Gerets s-a impus fără nici o problemă în meciul de la Riad, în faţa a peste 50.000 de spectatori. Majed Al Marshadi a deschis scorul în minutul 10, iar suedezul Wilhelmsson a dublat avantajul gazdelor în minutul 56. Thiago Neves a închis tabela la 3-0 în minutul 60.
Pe lângă Al Hilal s-au mai calificat în sferturile de finală nu mai puţin de patru echipe sudcoreene, Suwon Bluewings, Seongnam Ilhwa Chunma, Pohang Steelers şi Jeonbuk Motors. Celelalte trei echipe sunt Al Gharafa din Qatar, Al Shabab din Arabia Saudită şi Zob Ahan din Iran.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Al Hilal Mirel Radoi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close