Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rădoi înscrie de la 35 de metri şi comentatorul este în extaz: "Omorâţi-mă acum!" (VIDEO)

Rădoi înscrie de la 35 de metri şi comentatorul este în extaz: "Omorâţi-mă acum!" (VIDEO)

Rădoi înscrie de la 35 de metri şi comentatorul este în extaz: "Omorâţi-mă acum!" (VIDEO)
Sursa foto: mirel radoi
21 Apr 2010   •   17:14

Fostul căpitan al Stelei a înscris, marţi două goluri pentru Al-Hilal în partida din Cupa Campionilor cu Al Nasr şi are, iar, Arabia Saudită la picioare. Formaţia românului a câştigat cu 5-3, iar Rădoi s-a evidenţiat şi el, în special prin ultimul gol, o torpilă din lovitură liberă de la 35 de metri în minutul 89. Reacţia comentatorului de la televiziunea saudită este, de asemenea, la fel de savuroasă ca golul.
Victoria lui Al-Hilal, 5-3, a fost gustată pe deplin de publicul din Riad, mai ales că a venit împotriva rivalei Al Nasr. Meciul s-a încheiat cu golul lui Rădoi, care i-a aruncat în delir atât pe suporteri cât şi pe comentatorul partidei. Acesta a avut o reacţie la fel de spectaculoasă cu golul lui Rădoi, şi a strigat ce elogii i-au venit în minte la adresa românului.
Traducerea comentariului este următoarea:
"Mingea Semilunei (n.r. porecla echipei Al Hilal), mingea românească! Racheta, racheta! Bomba lui Rădoi! Ah, Allah, ce gol! Omorâţi-mă, omorâţi-mă în seara asta! Nu se poate, nu se poate! Un român din mamă braziliană. Piciorul de brazilian a facut mingea invizibilă".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi Al Hilal gol
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close