Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Radu Ştefan: "Vroiam să vin la Piteşti să sărbătoresc titlul cu Dinamo dar n-a fost să fie"

Radu Ştefan: "Vroiam să vin la Piteşti să sărbătoresc titlul cu Dinamo dar n-a fost să fie"

Radu Ştefan: "Vroiam să vin la Piteşti să sărbătoresc titlul cu Dinamo dar n-a fost să fie"
Sursa foto: radu stefan
09 Iun 2009   •   22:24

Ratarea titlului de către Dinamo nu i-a supărat doar pe suporterii echipei din România. Există "câini" şi în străinătate, iar unul dintre marii suporteri ai echipei, Ştefan Radu, care joacă în Italia la Lazio a fost foarte dezamăgit de ratarea titlului care părea deja acontat. Fundaşul de 22 de ani are, însă, speranţe că Dinamo va reuşi să ajungă în grupele Ligii Campionilor trecând de preliminarii.
"Sunt dinamovist şi sufăr pentru această echipă! Sper să ajungem în Liga Campionilor şi să ne îndeplinim visul în cele din urmă. Cred că lucrurile se vor rezolva după finalul campionatului. Vorbeam cu băieţii de la Dinamo şi le spuneam că vin la Piteşti, să sărbătorim titlul. Dar acum sper că vom sărbători clasarea pe locul 2 şi calificarea în Liga Campionilor", a spus Radu Ştefan la GspTV.
Internaţionalul român, prezent cu echipa naţională în Elveţia la Campionatul European din vara lui 2008, pare, însă, să nu cunoască formatul competiţiilor europene de anul viitor, calificarea în Liga Campionilor fiind extrem de grea pentru echipa din România care se va clasa pe locul al doilea în Liga I. Vicecampioana României va trebui să treacă de două tururi preliminare în care nu va fi cap de serie, urmând să întâlnească cele mai puternice echipe europene care nu se nu sunt campioane naţionale.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close