Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rafa Benitez îl provoacă pe Alex Ferguson: "Nu îl înţeleg din cauza accentului scoţian"

Rafa Benitez îl provoacă pe Alex Ferguson: "Nu îl înţeleg din cauza accentului scoţian"

Rafa Benitez îl provoacă pe Alex Ferguson: "Nu îl înţeleg din cauza accentului scoţian"
Sursa foto: rafa benitez
13 Apr 2009   •   09:32

Nimeni nu se pune în acest moment cu Liverpool în Premier League, iar statutul de echipă a momentului îl face pe antrenor, Rafa Benitez, să capete mult curaj. Spaniolul l-a criticat pe omologul său de la Manchester United, Alex Ferguson, pe care l-a acuzat că încearcă să îl atragă în "jocuri ale minţii". Benitez nu cade, însă, în capcană, mai ales că, spune el, nici nu înţelege dialectul pe care în vorbeşte scoţianul de pe banca rivalilor!
Liverpool a pierdut umilitor în Liga Campionilor împotriva lui Chelsea, scor 1-3, dar în Premier League merge de minune. Formaţia lui Rafa Benitez a câştigat ultimele cinci meciuri în campionatul englez şi este la doar un punct de rivala Manchester United, fapt ce a provocat un război psihologic între conducerile celor două echipe. Ciudat este că exact Benitez este cel care se dezice de practica războaielor psihologice, deşi el este cel mai acuzat că ar avea astfel de obiceiuri.
"Jocurile minţii sunt pentru antrenorii care sunt afectaţi de declaraţii. Însă eu nu îl înţeleg pentru că are accent scoţian", a declarat Benitez, despre care Ferguson spusese că vorbeşte prea mult despre alte echipe.
"Nu îmi pasă dacă Ferguson vorbeşte despre mine", a fost răspunsul lui Benitez, care a adăugat şi că se concentrează pe propria echipă:
"În mod normal mă concentrez doar asupra echipei mele înainte de fiecare meci şi nu îmi pasă ce spun alţii. Trebuie să iau decizii legate de echipă cu staff-ul meu, astfel că vorbim doar despre jucătorii mei. Dacă trebuie să recurg la jocurile minţii, o pot face. Trebuie însă să înţeleg fiecare propoziţie şi fiecare cuvânt. Poate mi-ar fi plăcut mai mult acest lucru în Spania, unde o pot face în spaniolă. În Anglia este foarte dificil pentru mine, dar dacă trebuie neapărat să fac asta, o voi face. Când cineva vorbeşte prea mult, trebuie să spui: 'Ce e prea mult e prea mult'", a încheiat Benitez, anunţă Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close