Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Raul aduce victoria lui Real Madrid cu Deportivo, scor 1-0 (VIDEO)

Raul aduce victoria lui Real Madrid cu Deportivo, scor 1-0 (VIDEO)

Raul aduce victoria lui Real Madrid cu Deportivo, scor 1-0 (VIDEO)
Sursa foto: Raul Golzalez
26 Ian 2009   •   14:12

Simbolul lui Real Madrid, Raul Gonzalez, şi-a arătat din nou valoarea pentru echipa madrilenă, înscriind unicul gol al partidei de pe Santiago Bernabeu. Gruparea "blanco" s-a instalat, cu acestă victorie, pe poziţia a doua clasamentului, profitând de înfrângerea echipei FC Sevilla, 0-2 acasă cu Racing Santander.
Rauls se apropie cu paşi mari de recordul de goluri marcate în campionat pentru echipa din capitala Spaniei, deţinut de legenda Alfredo Di Stefano, care a marcat 214 goluri în La Liga pentru Real Madrid. Minutul 40 a partidei disputate duminică seară pe stadionul Santiago Bernabeu i-a adus lui Raul cel de-al 213-lea gol în campionat pentru echipa sa, apropiindu-l şi mai mult de un nou record individual. De asemenea, golul cu La Coruna a fost a 305-a reuşită a atacantului în toate competiţiile, cu două mai puţine decât Di Stefano.
Golul lui Raul a venit în urma unei faze fixe, bătute foarte repede de către jucătorii madrileni, iar noua achiziţie Lassana Diarra a trimis de pe stânga o centrare pe care atacantul a trimis-o în poartă cu urechea, informează eurosport.yahoo.com.
Meciul a fost unul foarte disputat şi spectaculos, în care ambele echipe s-au bătut cu ambiţie pentru minge, ocaziile fiind o consecinţă firească a acestui joc. "Los Merengues" au creat pericol, în numeroase ocazii, plecând pe contraatac prin jucători agili, ca Arjen Robben.
În urma acestei partide, formţia lui Juande Ramos îşi păstrează poziţia a doua, în timp ce adversarii lor de duminică au rămas pe locul opt. Real Madrid se află în continuare la mare distanţă de rivalii de la FC Barcelona, care au cu 12 puncte mai mult şi merg foarte bine în La Liga, câştigând în weekend cu 4-1 meciul disputat cu Numancia.
Celelalte rezultate ale etapei sunt:
Almeria - Athletic Bilbao: 2 - 1
Getafe - Sporting Gijon: 5 - 1
Malaga - Atletico Madrid: 1 - 1
Mallorca - Valencia: 3 - 1
Recreativo Huelva - Real Betis: 1 - 0
Valladolid - Espanyol: 1 - 1
Sevilla - Racing Santander: 0 - 2
Iată golul lui Raul:

Foto: www.mercafutbol.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Primera Division Real Madrid
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close