Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Război şi pace: David Beckham, lăudat de colegul de la LA Galaxy, Landon Donovan

Război şi pace: David Beckham, lăudat de colegul de la LA Galaxy, Landon Donovan

Război şi pace: David Beckham, lăudat de colegul de la LA Galaxy, Landon Donovan
10 Aug 2009   •   14:58

David Beckham a fost lăudat de colegul Landon Donovan pentru contribuţia adusă la asaltul celor de la Los Angeles Galaxy către play-off-ul MLS, după victoria cu 2-1 în faţa formaţiei New England Revolution, weekend-ul trecut.

Atacantul american, care l-a criticat vehement pe Beckham recent, a declarat că nu mai există nicio problemă între el şi britanic şi spune că a fost impresionat de fostul căpitan al Angliei şi de atitudinea pe care a avut-o odată cu revenirea de la AC Milan. ?David a fost grozav de când a venit, în toate aspectele. A adus un plus în afara terenului pentru grup, iar calităţile lui pe teren ne-au făcut să fim mai buni. Referitor la cele scrise în carte, nimeni nu îşi doreşte genul acela de lucruri să fie scrise despre el. David s-a comportat ca un bărbat şi a trecut peste?, a spus Donovan.

În altă ordine de idei, Beckham i-a contrazis pe cei care critică faptul că apariţiile în postura de rezervă pentru Anglia l-au făcut să fie cel mai selecţionat jucător al naţionalei. ?Mă uimeşte. Ei chiar nu au auzit de rezerve? Criticii mei vorbesc despre selecţii ieftine şi de faptul că am intrat doar câteva minute la finalul unor partide. Ştiu că îi dernajează pe unii, dar să lămurim lucrurile. Am fost titular în 100 de partide pentru Anglia şi asta este o cifră importantă. Aşa că nu ascult eu de critici, pentru mine contează doar reacţia fanilor?, a spus Beckham, în vârstă de 34 de ani.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close