Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Războiul declaraţiilor la Milano: Galliani îl pune la punct pe Mourinho

Războiul declaraţiilor la Milano: Galliani îl pune la punct pe Mourinho

Războiul declaraţiilor la Milano: Galliani îl pune la punct pe Mourinho
Sursa foto: adriano galliani
20 Sep 2009   •   14:31

Preşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, îi răspunde antrenorului de la Inter, Jose Mourinho, care a găsit de cuviinţă să desconsidere rivala şi adversarii acesteia.
Noul episod al războiului declaraţiilor dintre portughez şi restul fotbalul italian a pornit de la meciurile din Liga Campionilor.

După ce prestaţia nerazzurri-lor din meciul cu Barcelona a fost aspru criticată, Mourinho s-a arătat deranjat şi a declarat că ?grupa noastră nu este o glumă. Noi nu avem vreun Zurich sau Unirea Urziceni, avem patru echipe care au luat eventul în ţările lor."
Aluzie clară la verii rossoneri, al căror răspuns nu s-a lăsat aşteptat.

"Este un motiv foarte exact pentru care noi suntem în grup cu Zuich. Suntem unica echipă italiană în primul eşalon european (în primele opt echipe europene, conform normelor UEFA-n.r.). Apoi ţin să readuc aminte că Zuich este campioana Elveţiei?, declara preşedintele lui AC Milan.
Pentru ca apoi Galliani să continue.

"Reamintesc cui are memoria scurtă că în ultimii 10 ani, Milan a câştigat cinci trofee internaţionale, iar cine învinge în Italia este la zero. Este adevărat că în viaţă nu trebuie să te mulţumeşti, dar pentru cine se plânge sau critică este bine să li se aducă aminte ".
El a avut câteva cuvinte şi pentru eventualii suporteri nemulţumiţi.
"În nici un sport nu este mai important să fii campion în Italia decât campion în Europa. Desigur că fanii au drepate când se plâng de rezultatele nu tocmai excepţionale în campionat, dar cred că nu ar schimba ultimele trofee internaţionale cu cele pe care le-a luat Inter în ultimii ani".


Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close