Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Răzbunarea lui Balotelli: Super-Mario duce Inter în semifinalele Cupei Italiei, după 2-1 cu Juventus

Răzbunarea lui Balotelli: Super-Mario duce Inter în semifinalele Cupei Italiei, după 2-1 cu Juventus

Răzbunarea lui Balotelli: Super-Mario duce Inter în semifinalele Cupei Italiei, după 2-1 cu Juventus
29 Ian 2010   •   01:02


Huiduit de fanii torinezi chiar şi atunci când Juventus nu juca cu Inter, Mario Balotelli a înscris golul victoriei pentru echipa lui Jose Mourinho în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Inter a învins cu 2-1 pe Juventus, Balotelli marcând în minutul 89 şi dând o palmă fanilor torinezi, suspendaţi de altfel pentru cântecele rasiste la adresa atacantului de origine ghaneză.

Meciul ar putea fi ultimul la care Ciro Ferrara a stat pe banca tehnică a lui Juventus, clubul torinez fiind eliminat şi din Liga Campionilor, iar în Serie A aflându-se în afara podiumului.

Diego a deschis scorul pentru Juventus în minutul 10, cu ajutorul unei erori din partea lui Francesco Toldo, care a scăpat mingea printre picioare. Inter a crezut apoi că poate egala din penalty, însă henţul în careu al lui Felipe Melo a fost considerat involuntar, spre nemulţumirea lui Jose Mourinho.

Inter a egalat totuşi prin Lucio, în minutul 72, când a deviat o lovitură liberă executată de Wesley Sneijder. Inter va întâlni Fiorentina în semifinale, în dublă-manşă, meciurile fiind programate pentru 3 şi 10 februarie.
În cealaltă semifinală se înfruntă AS Roma şi Udinese.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Cupa Italiei Juventus Torino
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close