Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Răzbunarea lui Bridge: Chelsea, surclasată de Manchester City chiar pe teren propriu

Răzbunarea lui Bridge: Chelsea, surclasată de Manchester City chiar pe teren propriu

Răzbunarea lui Bridge: Chelsea, surclasată de Manchester City chiar pe teren propriu
27 Feb 2010   •   17:25

Manchester City i-a administrat lui Chelsea prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon, scor 4-2, la capătul unui meci care a început cu refuzul lui Wayne Bridge de a da mâna cu John Terry. Acesta a fost primul duel dintre cei doi foşti colegi de la Chelsea de la debutul scandalului privind o aventură a lui Terry cu fosta iubită a lui Bridge.

City nu reuşise să înscrie în precedentele şapte vizite pe Stamford Bridge, în timp ce Chelsea primise doar opt goluri în acest sezon pe teren propriu. Ambele statistici au fost demolate la capătul unei evoluţii excelente din partea oaspeţilor, într-un duel al antrenorilor italieni din Premier League: Roberto Mancini, la City (fost Inter Milano), respectiv Carlo Ancelotti la Chelsea (fost AC Milan).

Frank Lampard a deschis scorul pentru Chelsea în minutul 42, pentru ca Tevez să egaleze după o acţiune individuală de excepţie înainte de pauză. Craig Bellamy a făcut 2-1 la şase minute de la reluare după ce l-a învins pe Hilario, înlocuitorul lui Petr Cech în poarta lui Chelsea după accidentarea acestuia din meciul cu Inter, din Liga Campionilor.

Carlos Tevez a înscris apoi din penalty, după ce Juliano Belletti a văzut roşu pentru un fault în careu asupra lui Gareth Barry în minutul 77. Michael Ballack a primit şi el cartonaşul roşu cinci minute mai târziu, pentru cumul de "galbene", în timp ce Lampard a înscris un gol al consolării din penalty, în ultimul minut de joc, după ce Bellamy făcuse 4-1.

Alte rezultate:
Birmingham C. 1 - 0 Wigan Athletic
Bolton W. 1 - 0 Wolverhampton W.
Burnley 1 - 2 Portsmouth
Stoke C. 1 - 3 Arsenal

Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close