Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Răzvan Raţ, dorit pe Santiago Bernabeu. Spaniolii îl curtează pe fundaşul lui Şahtior

Răzvan Raţ, dorit pe Santiago Bernabeu. Spaniolii îl curtează pe fundaşul lui Şahtior

Răzvan Raţ, dorit pe Santiago Bernabeu. Spaniolii îl curtează pe fundaşul lui Şahtior
Sursa foto: razvan rat
23 Dec 2009   •   13:48

Jucătorul român cu cele mai mari performanţe europene în 2009, Răzvan Raţ a intrat în vizorul celor de la Real Madrid şi ar putea face parte din echipa "galactică" de pe Santiago Bernabeu. Madrilenii îl vor pe internaţionalul român care este câştigător al Cupei UEFA pentru a compensa lipsa de durată a portughezului Pepe, accidentat grav la genunchi.
Cu Pepe ieşit din calcule pentru aproximativ jumătate de an, Real Madrid îşi caută fundaş pentru flancul stâng şi are mari dureri de cap. Aproape toţi fundaşii de calitate au jucat, deja, în Liga Campionilor şi nu vor putea fi eligibili în fazele knock-out ale competiţiei. "Norocul" lui Raţ este că FC Timişoara a eliminat Şahtior din Liga Campionilor, iar acum poate fi cumpărat de Real Madrid, potrivit cotidianului spaniol "As".
Ar fi, însă, o problemă, deoarece este greu de crezul că Raţ va accepta să vină pentru doar şase luni,pentru ca apoi să iasă din calcule. Iar formaţia "Blanco" nu are nevoie de un apărător lateral pe termen lung. În aceste condiţii, nu rămân decât speculaţiile, iar jucătorul să fie coleg, chiar dacă doar pentru câteva luni, cu Cristiano Ronaldo şi Kaka.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close