Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real a recuperat opt puncte în lupta cu Barcelona. Guardiola: Nu e momentul să ne panicăm

Real a recuperat opt puncte în lupta cu Barcelona. Guardiola: Nu e momentul să ne panicăm

Real a recuperat opt puncte în lupta cu Barcelona. Guardiola: Nu e momentul să ne panicăm
Sursa foto: Pep Guardiola
02 Mar 2009   •   13:44

Antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola, insistă asupra faptului că nu va apăsa butonul de panică, în ciuda înfrângerilor succesive suferite de echipa sa în La Liga. Cu mai puţin de o lună în urmă, Barcelona defila în campionatul spaniol şi avea un avans de 12 puncte faţă de rivala Real Madrid, graţie unei serii de 22 de meciuri fără înfrângere în campionat.
Duminică, catalanii au condus de două ori în meciul cu Atletico, pe care l-au pierdut în cele din urmă cu 4-3, o înfrângere care se adaugă celei şocante din urmă cu o săptămână, acasă cu Espanyol, şi egalului din Liga Campionilor, 1-1 la Lyon. "Am avut un avans mare şi Real Madrid a reuşit să îl reducă cu opt puncte în trei săptămâni. Dar vom merge înainte", a spus Guardiola, a cărui echipă ocupă fotoliul de lider cu patru puncte avans.
"Am pierdut un meci care a fost deschis oricărui rezultat şi trebuie să recunosc meritul formaţiei Atletico, care a jucat direct şi ne-a cauzat probleme. A fost un meci cu foarte multe ocazii, tipic pentru o întâlnire între Atletico şi Barcelona", a mai spus Pep la finalul unei partide în care echipa sa a condus cu 2-0 şi 3-2.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Pep Guardiola Real Madrid
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close