Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real - Barca 0-2. Messi a făcut diferenţa după ce madrilenii au rămas în inferioritate

Real - Barca 0-2. Messi a făcut diferenţa după ce madrilenii au rămas în inferioritate

Real - Barca 0-2. Messi a făcut diferenţa după ce madrilenii au rămas în inferioritate
27 Apr 2011   •   23:51

Lionel Messi şi-a făcut loc de două ori printre fundaşii adverşi pentru a aduce Barcelonei victoria cu 2-0 în prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor, în faţa unei echipe Real Madrid care a rămas în inferioritate numerică pe Santiago Bernabeu.

Messi a înscris pe colţul scurt dintr-o centrare de pe partea dreaptă cu 14 minute înainte de final, ca apoi să îşi arate măiestria la reuşita din minutul 87, când practic a dansat printre apărătorii lui Real şi a finalizat pe lângă Iker Casillas. Cu aceasă "dublă", argentinianul a ajuns la 17 goluri în ultimele 16 meciuri jucate în Liga Campionilor, dar a şi oferit un avantaj categoric formaţiei sale în vederea returului de pe Camp Nou de săptămâna viitoare.

Echipa lui Mourinho va avea o sarcină extrem de dificilă pentru a întoarce rezultatul, fiind lipsită de Sergio Ramos, pentru cumul de cartonaşe, dar şi de Pepe, care a fost eliminat pentru un fault asupra lui Dani Alves în minutul 60.

Barcelona a avut şi ea un jucător eliminat, rezerva de portar Jose Pinto, care a fost implicat într-o ceartă pe drumul spre vestiare, la pauză. Nici Mourinho nu a scăpat neavertizat, el fiind trimis în tribună în urma protestelor de la eliminarea lui Pepe.


×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close