Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real cere privilegii. "Galacticii" vor să joace după-amiaza pentru a li se vedea meciurile în Asia

Real cere privilegii. "Galacticii" vor să joace după-amiaza pentru a li se vedea meciurile în Asia

Real cere privilegii. "Galacticii" vor să joace după-amiaza pentru a li se vedea meciurile în Asia
Sursa foto: cristino ronaldo
16 Iul 2009   •   15:28

Preşedintele Realului, Florentino Perez, nu mai ştie cum să crescă veniturile echipelor. Noua găselniţă a lui Perez este să ceară programarea partidelor sale din competiţia internă de la orele 15:00 sau 16:00, deoarece în acest fel publicul asiatic se poate uita în direct la meciuri, care ar fi în direct în Asia la oră de prime-time.
Noile transferuri care au deschis o nouă eră "galactică", cele ale lui Cristiano Ronaldo, Kaka şi Benzema, nu pot să nu fie exploatate de gruparea madrilenă, care acum se roagă să îi fie acceptată propunerea. Până la urmă, meciurile din prima ligă engleză se joacă la orele după-amiezii, iar acest lucru le dă speranţe şi spaniolilor.
În acest moment, potrivit Mediafax, în medie 800 de milioane de telespectatori de pe tot mapamondul urmăresc partidele jucate de Real Madrid, iar conducerea echipei speră că poate ridica acestă cifră la 1,8 miliarde, grosul creşterii urmând să fie acoperit de atragerea pieţei asiatice, care gustă din plin vedetele din fotbalul european, iar Cristiano Ronaldo şi Kaka intră în categoria jucătorilor care pot vinde foarte uşor tricouri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kaka Real Madrid asia
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close