Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid a anunţat oficial că noul antrenor al echipei este Carlo Ancelotti

Real Madrid a anunţat oficial că noul antrenor al echipei este Carlo Ancelotti

Real Madrid a anunţat oficial că noul antrenor al echipei este Carlo Ancelotti
de M.T.    |    25 Iun 2013   •   13:44

Italianul Carlo Ancelotti o va antrena pe Real Madrid în următorii trei ani, a anunţat clubul din capitala Spaniei pe site-ul său oficial.

Tehnicianul de 54 de ani îl înlocuieşte pe portughezul Jose Mourinho, care s-a despărţit de gruparea blanco la finalul sezonului trecut şi a semnat ulterior cu Chelsea.

Ancelotti soseşte la Madrid din postura de campion al Franţei, titlu cucerit alături de Paris St. Germain, o performanţă pe care formaţia pariziană o aştepta de 19 ani.

Anterior experienţei din Ligue I, noul antrenor al vicecampioanei Spaniei le-a mai pregătit pe Reggiana, Parma, Juventus, AC Milan şi Chelsea.

Cea mai de succes perioadă din cariera sa de tehnician a fost cea petrecută la AC Milan, echipă alături de care a cucerit un titlu în Serie A, două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei, un Campionat Mondial al cluburilor, o Cupă şi o Supercupă a Italiei.

De asemenea, cele două sezoane petrecute pe banca lui Chelsea i-au completat palmaresul cu un titlu în Premier League, o Cupă şi o Supercupă a Angliei.

Locul lui Ancelotti la PSG va fi luat de fostul selecţioner al Franţei, Laurent Blanc.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close