Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid a câştigat cu 3-1 pe Camp Nou şi s-a calificat în finala Cupei Regelui

Real Madrid a câştigat cu 3-1 pe Camp Nou şi s-a calificat în finala Cupei Regelui

Real Madrid a câştigat cu 3-1 pe Camp Nou şi s-a calificat în finala Cupei Regelui
de M.T.    |    27 Feb 2013   •   09:18

Real Madrid este prima finalistă a Cupei Regelui, după ce a predat o adevărată lecţie de fotbal pe terenul marii rivale, FC Barcelona, şi s-a impus cu scorul de 3-1.

După 1-1 pe Santiago Bernabeu, echipa antrenată de Jose Mourinho era obligată să marcheze pe Camp Nou, iar Cristiano Ronaldo a făcut-o după doar 13 minute.

Portughezul a transformat un penalty pe care tot el îl obţinuse, după ce a fost faultat în careu de Pique, în urma unui contraatac extrem de rapid al oaspeţilor.

Tot Ronaldo avea să dubleze avantajul madrilenilor în minutul 57, la capătul unei acţiuni în care Di Maria s-a distrat cu Puyol, iar şutul argentinianului a fost respins doar până la vedeta Realului.

Lovitura de graţie a fost dată în minutul 68 de fundaşul francez Varane, care a înscris cu capul după un corner, catalanii reuşind doar golul de onoare, cu un minut înainte de final, prin Jordi Alba.

„Ronaldo este cel mai bun din lume şi o arată în astfel de meciuri”, a declarat Sergio Ramos la finalul întâlnirii, adăugând apoi că „victoria Realului a fost meritată”.

Barcelona va avea ocazia de a-şi lua revanşa chiar sâmbătă, atunci când cele două rivale vor sta din nou faţă în faţă, în campionat, partida urmând să se dispute la Madrid.

Finala Cupei Spaniei va avea loc pe 18 mai, Realul aflându-şi adversara miercuri seară, atunci când va avea loc returul dintre Atletico Madrid şi FC Sevilla. În primul meci, echipa din capitala Spaniei s-a impus cu 2-1.


×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close