Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid a învins cu 1-0 la Malaga şi o aşteaptă pe Barcelona în sferturile Cupei Regelui

Real Madrid a învins cu 1-0 la Malaga şi o aşteaptă pe Barcelona în sferturile Cupei Regelui

Real Madrid a învins cu 1-0 la Malaga şi o aşteaptă pe Barcelona în sferturile Cupei Regelui
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    11 Ian 2012   •   10:34

Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Regelui, după ce a câştigat şi meciul retur cu Malaga, scor 1-0.

Echipa lui Jose Mourinho se impusese în partida tur cu 3-2, după ce a revenit senzaţional de la 0-2 în repriza a doua, însă manşa secundă nu a mai fost la fel de dramatică.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de francezul Karim Benzema, în minutul 72, care a profitat de o uriaşă greşeală a portarului Wilfredo Caballero la puţin timp după ce l-a înlocuit pe argentinianul Gonzalo Higuain.

În sferturile de finală, madrilenii, care sunt deţinătorii trofeului, vor da piept cel mai probabil cu FC Barcelona, care a câştigat meciul tur cu Osasuna cu scorul de 4-0.

Mallorca a reuşit o calificare spectaculoasă în faţa celor de la Real Sociedad, după ce a învins pe teren propriu cu 6-1 şi a anulat astfel succesul obţinut de basci în meciul tur, scor 2-0.

Oaspeţii păreau siguri că vor merge mai departe când Ifran a marcat în minutul 16 şi a dus scorul general la 3-0, însă Mallorca a revenit senzaţional şi a înscris de patru ori înainte de pauză, prin Castro, care a reuşit o dublă, Hemad şi Nunes.

În debutul părţii secunde, Alfaro şi Hemad au adăugat alte două goluri pentru gazde, pecetluind rezultatul final şi prezenţa în faza următoare a competiţiei.

După ce a eliminat-o în turul anterior pe Villarreal, echipa de liga a treia Mirandes a făcut o altă victimă cu nume, reuşind să se califice în faţa celor de la Racing Santander.

Mirandes a învins pe teren propriu cu 2-0 în partida tur, iar marţi seară a remizat în deplasare, scor 1-1, Pablo Infante transformând un penalty care a anulat avantajul luat de Santander în prima repriză, după golul lui Munitis.


×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close