Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid a învins cu 2-0 o echipă de liga a treia, în Cupa Regelui

Real Madrid a învins cu 2-0 o echipă de liga a treia, în Cupa Regelui

Real Madrid a învins cu 2-0 o echipă de liga a treia, în Cupa Regelui
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    14 Dec 2011   •   11:31

Real Madrid şi-a mai refăcut moralul după înfrângerea din El Clasico, echipa lui Jose Mourinho reuşind să câştige cu 2-0 în deplasare prima manşă din tutul 4 al Cupei Regelui în faţa celor de la Ponferradina, formaţie din liga a treia.

Deşi au deschis scorul după jumătate de oră de joc prin Jose Callejon, madrilenii nu au avut deloc o misiune uşoară, gazdele fiind aproape de egalare în debutul reprizei a doua, când au lovit transversala.

Raul Albiol a primit al doilea cartonaş galben cu 20 de minute înainte de final şi a fost eliminat, însă Cristiano Ronaldo a înlăturat orice emoţie în minutul 74, când a marcat pentru 2-0, profitând şi de intervenţia greşită a portarului advers.

Meciul cu Barcelona de sâmbătă a rămas deja în urmă. Important era să ne atingem obiectivul şi exact asta am făcut”, a declarat Jose Callejon la finalul partidei.

Dacă real a reuşit să învingă, pornind astfel cu dreptul în cursa de a-şi păstra trofeul cucerit în ediţia trecută, alte echipe importante din La Liga au avut destule probleme împotriva adversarelor din eşaloanele inferioare.

Astfel, Valencia a încheiat la egalitate în deplasarea de la Cadiz (liga a treia), scor 0-0, tot cu remize trebuind să se mulţumească şi Villarreal şi Zaragoza, împotriva celor de la Mirandes, respectiv Alcorcon.

În meciurile din prima manşă care s-au desfăşurat deja, Barcelona a învins cu 1-0 pe Hospitalet, Athletic Bilbao s-a impus cu 1-0 la Oviedo, în timp ce Atletico Madrid a pierdut în faţa lui Albacete (liga a treia), scor 1-2.

Partidele retur vor avea loc săptămâna viitoare.

Rezultate Cupa regelui, Turul 4: Getafe - Malaga 0-1, Real Sociedad - Granada 4-1, Celta Vigo - Espanyol 0-0, Racing Santander - Rayo Vallecano 3-2, Mallorca - Sporting Gijon 0-1, Deportivo La Coruna - Levante 3-1, Almeria - Osasuna 1-3, Cordoba - Real Betis 1-0, San Roque - Sevilla 0-1, Ponferradina - Real Madrid 0-2, Cadiz - Valencia 0-0, Mirandes - Villarreal 1-1, Alcorcon - Zaragoza 1-1.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close