Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid, aproape de sferturile Ligii Campionilor

Real Madrid, aproape de sferturile Ligii Campionilor

Real Madrid, aproape de sferturile Ligii Campionilor
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Feb 2017   •   00:12

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a luat o opţiune importantă pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, pe teren propriu, după ce a dispus de Napoli cu scorul de 3-1 (1-1), în prima manşă a optimilor. 

Oaspeţii, fără fundaşul român Vlad Chiricheş pe foaia oficială, au deschis scorul prin Lorenzo Insigne (8), dar Real a întors scorul prin golurile înscrise de Karim Benzema (18), Toni Kroos (49) şi Casemiro (54). 

Madrilenii au ratat o ocazie în chiar primul minut de joc, prin Benzema, dar cei care au marcat primii au fost italienii, prin Insigne (30), care l-a surprins pe portarul costarican Navas ieşit din poartă cu un şut de la circa 30 de metri. 

După alte două situaţii bune ratate de Benzema (ambele în min. 12), atacantul francez a reuşit să puncteze în minutul 19, dintr-o centrare perfectă a lui Dani Carvajal. 

Real a continuat să controleze jocul şi să îşi creeze ocazii de gol, şutul lui Modric (31) fiind deviat, iar apoi Benzema a ţintit transversala (42). 

Imediat după pauză, echipa antrenată de Zinedine Zidane a trecut în avantaj, graţie golului marcat de germanul Kroos, după o acţiune a lui Cristiano Ronaldo (49). 

Cinci minute mai târziu, brazilianul Casemiro (54) a mărit avantajul gazdelor, cu un şut din marginea careului, după o pasă venită de la columbianul James Rodriguez. 

Napoli a ieşit mai mult la joc în ultima parte a meciului şi a reuşit să îşi creeze trei ocazii bune de gol, toate prin belgianul Mertens (68, 70, 79), dar nu a reuşit să mai înscrie. 

În formaţia italiană s-au aflat doi foşti jucători de la Real Madrid, spaniolii Callejon şi Albiol. 

Real Madrid este aproape de a şaptea calificare consecutivă în sferturile de finală ale Champions League. 

Returul va avea loc pe 7 martie, pe stadionul San Paolo din Napoli. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Real Madrid Napoli Liga Campionilor
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close