Antena 3 CNN Sport Fotbal extern REAL MADRID - ATLETICO. Festival Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor

REAL MADRID - ATLETICO. Festival Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor

REAL MADRID - ATLETICO. Festival Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor
Sursa foto: Foto: Facebook Real Madrid
02 Mai 2017   •   23:38

Real Madrid a luat o opțiune serioasă în privința calificării în finala Ligii Campionilor, după ce a învins cu 3-0, pe teren propriu, Atletico Madrid, în prima manșă a semifinalelor.

Real Madrid a deschis scorul în minutul 10, prin Cristiano Ronaldo, cu o lovitură de cap din 6 metri, după centrarea lui Casemiro. După ce la pauză aveau șase șuturi pe poartă, față de niciunul al lui Atletico, „galacticii” s-au distanțat la 2-0 în minutul 73, când același Ronaldo a găsit vinclul porții adverse cu un șut din vole, de la marginea careului.

Cristiano Ronaldo a reușit apoi hattrick-ul, în minutul 86, după o pasă în spate a lui Lucas Vazquez, în interiorul careului. 

Real Madrid va porni în returul de pe Vicente Calderon cu un avans de trei goluri, fiind mare favorită să se califice în finala Ligii Campionilor pentru al doilea sezon consecutiv.

----

Real Madrid o va întâlni pe Atletico Madrid în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, o reeditare a finalei de anul trecut (5-3 pentru Real la loviturile de departajare).

REAL MADRID - ATLETICO LIVE TEXT. Va fi a cincea confruntare europeană între Real Madrid şi Atletico, toate în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi. Real a câştigat primul duel, în semifinalele ediţiei 1958/59, 2-1 după o rejucare (Real Madrid - Atlético 2-1, Atlético - Real Madrid 1-0).

REAL MADRID - ATLETICO LIVE TEXT. Real s-a impus în 2014 cu 4-1 în finala cu Atletico, după prelungiri.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close