Antena 3 CNN Sport Fotbal extern REAL MADRID - ATLETICO MADRID LIVE. Zidane crede că Real și Atletico au șanse egale pentru semifinala din LIGA CAMPIONILOR

REAL MADRID - ATLETICO MADRID LIVE. Zidane crede că Real și Atletico au șanse egale pentru semifinala din LIGA CAMPIONILOR

REAL MADRID - ATLETICO MADRID LIVE. Zidane crede că Real și Atletico au șanse egale pentru semifinala din LIGA CAMPIONILOR
02 Mai 2017   •   20:42

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, spune că echipa sa şi concitadina Atletico au şanse 50-50 în ceea ce priveşte victoria din semifinala Ligii Campionilor care va avea loc marţi. 

''Ar trebui să gândim că nu va fi un meci retur şi să facem totul perfect încă din primul minut. Fanii vor fi alături de noi, ne vor fi de mare ajutor, avem nevoie de ei'', a spus Zidane, care speră ca echipa sa să obţină un avantaj consistent în partida de pe ''Santiago Bernabeu'' pentru a nu avea emoţii pe stadionul ''Vicente Calderon''. 

Zidane l-a lăudat pe mijlocaşul Isco, dar nu a anunţat cine-l va înlocui pe Gareth Bale, accidentat, pe de altă parte exprimându-şi încrederea în portarul Keylor Navas. 

''Nu văd mâine un derby ca oricare pentru că este o semifinală, dar avem aceeaşi rivalitate şi ştim cu cine vom juca. De aceea va trebui să jucăm foarte bine pentru a câştiga confruntarea'', a spus Zidane. 

În meciurile din La Liga din actuala ediţie, Real Madrid a învins în deplasare pe Atletico cu 3-0, dar a făcut 1-1 pe propriul teren. 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close