Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid s-a calificat fără probleme în sferturile Ligii Campionilor

Real Madrid s-a calificat fără probleme în sferturile Ligii Campionilor

Real Madrid s-a calificat fără probleme în sferturile Ligii Campionilor
09 Mar 2016   •   08:35

Real Madrid s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, după ce a dispus cu 2-0 (0-0) de AS Roma, pe ''Santiago Bernabeu'', în manșa secundă a optimilor de finală, transmite Agerpres.

Real, care câștigase în Cetatea Eternă cu 2-0, s-a impus prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo (64) și James Rodriguez (68).

''Giallorossi'' au avut câteva ocazii bune de gol, însă nu au reușit să concretizeze și Real Madrid a încheiat conturile când a avut ocazia.

Kroos (9) a avut prima ocazie a partidei, dar șutul său a fost reținut de Szczesny. Roma a ratat apoi o șansă mare de a deschide scorul, prin Dzeko (14), care a trimis peste poartă în situație de unu la unu cu Navas.

Modric a tras și el de la distanță (21), dar Szczesny a respins în lateral, după care Salah (28) a irosit o nouă mare oportunitate de a deschide scorul, dar și el a trimis peste poarta lui Navas.

Până la pauză, Ronaldo a avut două încercări (31, 34), dar portarul polonez Szczesny a ieșit la rampă de fiecare dată.

La reluare, egipteanul Salah a mai ratat o dată singur cu Navas (50). Madrilenii și-au mai încercat șansa de la distanță, prin Ronaldo (53) și Marcelo (54), dar Szczesny a fost de fiecare dată la post. Florenzi (56) l-a testat și el pe Navas, care s-a remarcat și la șutul din drop al lui Manolas (57).

Real a deschis scorul în minutul 64, prin Cristiano Ronaldo, care a reluat în plasă din șase metri, la centrarea noului intrat Lucas Vazquez, marcând al 90-lea gol al său în Champions League.

Peste patru minute James Rodríguez (68) a dublat avantajul gazdelor, din pasa lui Cristiano Ronaldo.

Ronaldo a avut o mare ocazie de a înscrie, însă a ratat incredibil (70), iar meciul s-a încheiat cu o bară reușită de argentinianul Perotti (88).

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor Real Madrid AS Roma
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close