Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid câştigă şi la Tottenham şi va întâlni Barcelona în semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid câştigă şi la Tottenham şi va întâlni Barcelona în semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid câştigă şi la Tottenham şi va întâlni Barcelona în semifinalele Ligii Campionilor
14 Apr 2011   •   00:14

Real Madrid şi Schalke 04 au completat careul de aşi al Ligii Campionilor, după ce au îndeplinit o formalitate, miercuri seara, când a avut loc returul partidelor din sferturile de finală. Deşi fanii lui Tottenham sau Internazionale Milano încă mai sperau la o minune, echipele lor au pierdut şi în partidele retur cu Real, respectiv Schalke 04.

Pe White Hart Lane, Cristiano Ronaldo a fost cel care a rezolvat meciul în minutul 50, când a punctat pentru 1-0. Acesta avea să fie scorul final al partidei câştigate de Real Madrid pe terenul lui Tottenham, care a completat o victorie la general cu scorul de 5-0. Real va întâlni în semifinale marea rivală FC Barcelona, formaţie cu care va da piept şi în campionat şi în Cupa Spaniei în săptămânile ce urmează.

De partea cealaltă, Schalke va întâlni în semifinale pe Manchester United, după ce a învins cu 2-1 şi 7-3 la general campioana en-titre a Europei. Raul a deschis scorul în minutul 45, când a marcat al 71-lea său gol, iar Inter Milano a egalat cinci minute după pauză, când Thiago Motta a înscris din apropiere. Schalke a încheiat apoi socotelile cu nouă minute înainte de final, când Benedikt Howedes l-a învins pe Julio Cesar din pasa lui Raul.

×
Subiecte în articol: Real Madrid Tottenham Hotspur
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close