Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid continuă cursa de urmărire a Barcelonei după un 3-2 dramatic cu Getafe (VIDEO)

Real Madrid continuă cursa de urmărire a Barcelonei după un 3-2 dramatic cu Getafe (VIDEO)

Real Madrid continuă cursa de urmărire a Barcelonei după un 3-2 dramatic cu Getafe (VIDEO)
22 Apr 2009   •   09:15

Fotbalul s-a arătat în toată splendoarea sa marţi seară. Şi nu doar în Anglia, acolo unde Liverpool a fost din nou protagonista unei partide senzaţionale încheiate 4-4, ci şi în Spania. Pe Santiago Bernabeu, Real Madrid şi Getafe au oferit o nouă mostră de spectacol. Un meci care a avut de toate şi care i-a ţinut pe spectatori cu sufletul la gură până la final.

Getafe, la care Contra nu a evoluat niciun minut, a început tare şi a deschis scorul prin fostul jucător al Realului, Soldado. Oaspeţii şi-au menţinut avantajul până înainte de pauză, atunci când Higuain a reuşit să egaleze pentru Real. Nebunia avea să se declanşeze în ultimele zece minute. Mai întâi Albin a făcut 2-1 pentru vizitatori în minutul 83, pentru ca Guti să reuşească egalarea cu un supergol din lovitură liberă. În minutul 88 Pepe a avut un moment de nebunie, lovindu-l sălbatic pe Casquero după ce îl faultase în careu. Acelaşi Casquero a executat lamentabil penaltyul, pentru ca în minutul 93 Higuain să arunce în aer legendara arenă din capitala Spaniei.

Victorie dramatică pentru echipa lui Juande Ramos, care se apropie la trei puncte de Barcelona şi aşteaptă acum un pas greşit al catalanilor în confruntarea cu Sevilla.



În cealaltă partidă a serii din Primera, Athletic Bilbao a revenit la Numancia după ce a fost condusă cu 1-0 şi s-a impus cu 2-1. Pentru basci au înscris Toquero şi Llorente, în timp ce pentru gazde a punctat Domingo.

Antena3.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close