Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid demolează Deportivo La Coruna, scor 6-1. Barca, doar egal acasă (VIDEO)

Real Madrid demolează Deportivo La Coruna, scor 6-1. Barca, doar egal acasă (VIDEO)

Real Madrid demolează Deportivo La Coruna, scor 6-1. Barca, doar egal acasă (VIDEO)
04 Oct 2010   •   12:05

Cristiano Ronaldo a înscris de două ori pentru Real Madrid care a scăpat de complexul golurilor puţine marcate, zdrobind Deportivo La Coruna cu 6-1, în La Liga.

După ce a înscris şase goluri în precedentele cinci partide din campionat, Real Madrid a început excelent partida de pe Santiago Bernabeu când Ronaldo a marcat cu capul în minutul patru şi Mesut Ozil a prins defensiva oaspete pe picior greşit în minutul 24. Xabi Alonso l-a deschis pe Higuain în minutul 35, care a centrat perfect pentru Angel di Maria, pentru ca serviciul să fie returnat în minutul 54, când Di Maria a centrat pentru Higuain şi 4-0.

Mijlocaşul portughez Jose Castro a marcat în propria poartă în minutul 61, pentru a duce scorul la 0-5, înainte ca Juan Rodriguez să înscrie golul consolării pentru Deportivo, în minutul 79. Ronaldo a închis tabela în minutul 89, cu a doua sa reuşită, un şut plasat precis pe jos.



Elevii lui Jose Mourinho se află acum pe locul trei în clasament, la două puncte de Valencia şi unul de Villarreal. Valencia a învins Athletic Bilbao cu 2-1 pentru a rămâne pe prima poziţie, dar antrenorul Unai Emery a declarat că îşi doreşte mai mult de la elevii săi: "Acasă trebuie să ne îmbunătăţim jocul sau vom suferi mereu". La trei puncte de Valencia se află şi campioana FC Barcelona, care a reuşit doar o remiză, scor 1-1, pe teren propriu, cu RCD Mallorca.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid La Liga Cristiano Ronaldo
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close