Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid face spectacol cu Villareal şi câştigă la scor de tenis, 6-2. Rezultate Spania

Real Madrid face spectacol cu Villareal şi câştigă la scor de tenis, 6-2. Rezultate Spania

Real Madrid face spectacol cu Villareal şi câştigă la scor de tenis, 6-2. Rezultate Spania
Sursa foto: gonzalo higuain
22 Feb 2010   •   00:17

Echipa din capitala Spaniei a trecut de testul cu Villareal în stil de mare campioană şi a predat o lecţie de fotbal formaţiei antrenate de Juan Carlos Garrido. Nici o problemă nu a avut Real împotriva unei echipe care, deşi este obişnuită cu competiţiile europene, stă anul acesta în anonimatul de la mijlocul clasamentului. Performerii meciului au fost Kaka şi Huguain, ambii cu câte două goluri.
Victoria lui Villareal pe Santiago Bernabeu ar fi fost considerată o surpriză. Astfel, când Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 18 nu s-au ridicat prea multe sprâncene. Kaka înscria din penalty în minutul 21, dar Marcos Senna ducea scorul la 2-1 pentru Madrid zece minute mai târziu. Spectacolul adevărat a început, însă, după pauză, iar Higuain a dus scorul la 3-1 în minutul 54. Ultima zvâcnire a oaspeţilor a venit în minutul 66, când Nilmar şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Din acel moment, toate drumurile au dus la poarta lui Lopez, care a mai încasat trei goluri, câte unul de la Kaka, Higuain şi Xavi Alonso.
Demonstraţia de forţă de duminică o duce pe Real Madrid la două puncte de liderul Barcelona, într-o cursă care pare să fi redevenit echilibrată.
Rezultatele de duminică
Athletic Bilbao - Tenerife: 4-1
Malaga - Espanyol: 2-1
Osasuna - Valladolid: 1-1
Zaragoza - Sporting Gijon: 1-3
Almeria - Atletico Madrid: 1-0
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Villareal Primera Division Kaka
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close