Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid învinge cu 4-0 pe Getafe. Cristiano Ronaldo a marcat din nou un hattrick

Real Madrid învinge cu 4-0 pe Getafe. Cristiano Ronaldo a marcat din nou un hattrick

Real Madrid învinge cu 4-0 pe Getafe. Cristiano Ronaldo a marcat din nou un hattrick
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
11 Mai 2011   •   11:32

Real Madrid a câştiga cu 4-0 în faţa lui Getafe, amânând astfel măcar pentru o zi câştigarea unui nou titlu de FC Barcelona. În cazul în care echipa lui Jose Mourinho nu ar fi câştigat marţi seară, catalanii ar fi devenit matematic campioni fără să joace, dar aşa au nevoie de încă un punct pentru a obţine cel de-al treilea succes consecutiv în La Liga. prima ocazie, meciul cu Levante de miercuri.

Cristiano Ronaldo a marcat un nou hattrick pentru Real Madrid şi a ajuns la cota 36 de goluri în acest sezon. Portughezul poate egala sau chiar doborî recordul de reuşite într-o singură ediţie de campionat, 38, care este deţinut de Telmo Zarra (Athletic Bilbao, 1952) şi Hugo Sanchez (Real Madrid, 1990). Cel de-al patrulea gol al echipei din capitala Spaniei a fost înscris de Benzema, atacantul francez punctând la mai puţin de un minut după introducerea sa pe teren.

Deportivo La Coruna a făcut un pas important spre salvarea de la retrogrdare, după ce s-a impus pe teren popriu în faţa lui Athletic Bilabo, scor 2-1. Bascii au deschis scorul prin Toquero, însă echipa lui Miguel Angel Lotina a egalat prin Adrian, pentru ca autogolul lui Castillo din repriza a doua să păstreze toate punctele pe Riazor.

Malaga a reuşit cea de-a cincea victorie consecutivă, câştigând pe teren propriu, scor 2-0, în faţa lui Sporting Gijon, echipă care este deja retrogradată. Julio Baptista a confirmat forma excelentă din ultima vreme şi a marcat pentru 1-0 în minutul 9, rezultatul final fiind stabilit de Eliseu în repriza a doua.

Într-un alt meci din La Liga desfăşurat marţi, Racing Santander a învins pe Atletico Madrid cu 2-1, reuşind să întoarcă rezultatul prin golurile lui Kennedy şi Rosenberg, care au anulat astfel avantajul formaţiei din capitală adus de Suarez în debutul partidei.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close