Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid l-a demis pe Manuel Pellegrini şi negociază transferul lui Jose Mourinho pe Bernabeu

Real Madrid l-a demis pe Manuel Pellegrini şi negociază transferul lui Jose Mourinho pe Bernabeu

Real Madrid l-a demis pe Manuel Pellegrini şi negociază transferul lui Jose Mourinho pe Bernabeu
27 Mai 2010   •   01:39


Real Madrid l-a concediat pe antrenorul Manuel Pellegrini, gruparea spaniolă făcându-i astfel loc lui Jose Mourinho pe banca tehnică de pe Bernabeu. Mourinho, care a câştigat Liga Campionilor cu Inter Milano weekendul trecut, este aştepta la Real cu braţele deschise.

"Sunt gata să recunosc, am făcut destule greşeli, dar aducerea lui Mourinho este o oportunitate pe care Madrid nu o poate rata. Suntem convinşi că avem nevoie de o schimbare, iar Mourinho este persoana ideală pentru a prelua echipa pentru următorii ani", a declarat preşedintele lui Real, Florentino Perez.

Inter este resemnată că îl va pierde pe tehnicianul de 47 de ani. Totuşi, preşedintele Massimo Moratti a sugerat că plecarea lui Mourinho ar putea fi o afacere greu de încheiat, clubul italian cerând până la 13,5 milioane de lire drept compensaţie pentru portughez, al cărui contract expiră în 2012.

Mourinho a declarat în repetate rânduri că va dori să antreneze cândva în Spania, spunând că niciun tehnician nu a câştigat titlurile în toate cele trei mari campioante ale Europei: Premier League, La Liga şi Serie A.

Pellegrini, în vârstă de 56 de ani, a fost ameninţat cu demisia după ce nu a reuşit să câştige niciun trofeu în acest an. Real a fost surclasată de Barcelona în campionat, precum şi eliminată din Cupa Spaniei şi Liga Campionilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Real Madrid
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close