Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid - Malaga 2-0. Seară plină pentru Ronaldo, cu două goluri şi cartonaş roşu

Real Madrid - Malaga 2-0. Seară plină pentru Ronaldo, cu două goluri şi cartonaş roşu

Real Madrid - Malaga 2-0. Seară plină pentru Ronaldo, cu două goluri şi cartonaş roşu
Sursa foto: cristiano ronaldo
25 Ian 2010   •   01:47

Cristiano Ronaldo a fost, duminică, în centrul atenţiei pe Santiago Bernabeu, la meciul lui Real Madrid cu Malaga, chiar mai mult decât de obicei. Cel mai scump jucător din lume a înscris ambele goluri cu care madrilenii s-au impus, iar apoi a primit cartonaşul roşu direct pentru un fault extrem de dur. ?Galacticii? încheie turul în La Liga la cinci puncte de rivala de moarte, FC Barcelona.
Malaga nu a avut prea multe şanse în partida de duminică, iar portughezul venit pe 93 de milioane de euro de la Manchester United a înscris primul său gol al anului 2010 în minutul 36, după o fază construită de Guti, Benzema şi Kaka. Doar trei minute mai târziu, acelaşi Ronaldo a primit o minge la 20 de metri de poartă şi n-a stat mult să se gândească, trimiţând un ?fulger? în plasa lui Munua.
Demoralizaţi, cei de la Malaga nu au putut replica, deşi din minutul 70 au jucat cu un om în plus pe teren. Lusitanul care a vrut din adins să iasă în faţă cu orice ocazie, l-a lovit cu cotul pe Mtiliga foarte puternic la nas şi făcându-l să piardă sânge. Arbitrul nu a stat mult pe gânduri şi i-a arătat direct roşu. Nu a contat, însă, iar Real totalizează 44 de puncte în 19 partide, la cinci lungimi de liderii şi campionii de la FC Barcelona.
Alte rezultate de duminică:
Getafe - Atletico Madrid: 1-0
Xerez - Osasuna: 1-2
Villareal - Real Zaragoza: 4-2
Tenerife - Valencia: 0-0
Sporting Gijon - Racing Santander: 0-1
Espanyol - Mallorca: 1-1
Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close