Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid, refuzat de Arsene Wenger şi Cristiano Ronaldo

Real Madrid, refuzat de Arsene Wenger şi Cristiano Ronaldo

Real Madrid, refuzat de Arsene Wenger şi Cristiano Ronaldo
Sursa foto: arsene wenger
03 Mai 2009   •   14:51

Înfrângerea ruşinoasă a Real Madridului în faţa Barcelonei cu 6-2 ar putea însemna sfârşitul epocii Juande Ramos la club, spaniolii încercând din nou să îl smulgă pe Arsene Wenger de la Arsenal.
Real a fost depşită de Barca, care a pus capăt unei serii de 18 goluri fără înfrângere. După ce le-a fost predată o lecţie de fotbal în faţa propriilor fani, şefii lui Real, în special Florentino Perez, despre care se spune că se va întoarce ca preşedinte în această vară. au pus ochii pe unul din cei mai titraşi antrenori, din nou.
Cu toate acestea, vestea bună pentru fanii lui Arsenal, scrie News of the World, este că Wenger a respins deja o ofertă de 40 de milioane de lire sterline de la campionii spanioli pentru a rămâne la Londra.
Pe de altă parte, şi Cristiano Ronaldo de la Manchester United a declarat că orice mutare la Real Madrid este deja istorie, el subliniind că viitorul său este pe Old Trafford.
Internaţionalul portughez era cotat ca având mari şanse să ajungă în Primera Division, dar campionii englezi au reuşit să îl păstreze.
?Nu mă mai gândesc la Madrid. Visul s-a terminat. Singrurul lucru la care visez este Manchester United şi câştigarea Champions League la Roma?, declara Ronaldo pentru Sunday Mirror.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close