Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid se împrumută cu 70 de milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Cristiano Ronaldo

Real Madrid se împrumută cu 70 de milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Cristiano Ronaldo

Real Madrid se împrumută cu 70 de milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Cristiano Ronaldo
Sursa foto: Cristiano Ronaldo
11 Feb 2009   •   19:16

Campioana Spaniei, Real Madrid, vrea cu orice preţ să îl ia pe cel mai bun fotbalist al lumii, portughezul Cristiano Ronaldo. De data aceasta "orice preţ" nu este o metaforă, deoarece clubul din capitala Spaniei s-a împrumutat cu 70 de milioane de euro de la Banca Santander, intenţionând să îl cumpere în vară pe mijlocaşul lusitan.
Împrumutul a fost descoperit de presa spaniolă, care susţine că gruparea "Blanco" a contractat prin împrumut suma maximă admisă, urmând să fie nevoită să mai adauge câteva zeci de milioane de euro pentru a-l aduce pe Santiago Bernabeu pe cel mai bun jucător al lumii în anul 2008. Ronaldo este cotat la peste 100 de milioane de euro.
Conducerea actualei echipe a jucătorului, Manchester United, nu ar spune un "nu" hotărât plecării în aceste condiţii a lui Ronaldo, în timp ce managerul Alex Ferguson ar permite şi el, se menţionează în prosport.ro, despărţirea de mijlocaşul portughez. Mai mult, presa iberică susţine că jucătorul ar fi semnat, deja, o înţelegere cu antrenorul lui United în vara lui 2008, conform căreia i se va permite să plece în iunie 2009 dacă i se face o ofertă bună. Există, însă, şi o clauză care protejează clubul englez, în cazul în care informaţia devine publică din întâmplare şi gruparea este afectată de scurgerea de informaţii conducătorii putând anula unilateral înţelegerea.
Banca Santander este cunoscută pentru implicarea puternică în lumea sportului, fiind deja sponsor pentru echipa de Formula 1 McLaren Mercedes şi competiţia Sud-Americană Copa Libertadores.
Foto: soccerlens.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close