Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid şi-a "scos" banii pe Cristiano Ronaldo din vânzarea de tricouri cu numele portughezului

Real Madrid şi-a "scos" banii pe Cristiano Ronaldo din vânzarea de tricouri cu numele portughezului

Real Madrid şi-a "scos" banii pe Cristiano Ronaldo din vânzarea de tricouri cu numele portughezului
15 Apr 2010   •   17:45

Real Madrid a strâns peste 100 de milioane de euro în primul sezon al lui Cristiano Ronaldo din comercializarea tricourilor, vânzând peste un milion de replici CR9 doar în Madrid, conform A Bola.

Magazinul oficial al clubului Madrid de la stadionul Bernabeu şi cel din Plaza del Sol sunt vizitate de mii de fani zilnic, atât spanioli cât şi turişti din toate colţurile lumii, care cumpără cu regularitate tricourile jucătorilor lor favoriţi.

Tricoul lui Cristiano Ronaldo a fost cel mai bine vândut până acum, Real Madid acoperindu-şi deja cheltuielile cu transferul record al portughezului, de 94 de milioane de euro, doar din vânzarea de tricouri şi doar în primul an de contract.

Pe la Madrid au trecut jucători ca Luis Figo, Zinedine Zidane, Ronaldo şi David Beckham, însă conform oficialilor de la Madrid numele lui Cristiano Ronaldo a fost cel mai atrăgător din punct de vedere comercial. Conducerea madrilenă estimează că a vândut peste 1,2 milioane de tricouri doar în capitala Spaniei, preţul unui tricou fiind de 85 de euro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Real Madrid
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close