Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid şi FC Barcelona au remizat în turul semifinalelor din Cupa Regelui

Real Madrid şi FC Barcelona au remizat în turul semifinalelor din Cupa Regelui

Real Madrid şi FC Barcelona au remizat în turul semifinalelor din Cupa Regelui
de M.T.    |    31 Ian 2013   •   00:13

În ultimii ani, s-a întâmplat rar ca un El Clasico să nu-i aibă printre protagonişti pe Leo Messi şi Cristiano Ronaldo. De această dată, cel care a furat prim-planul a fost un fundaş francez de 19 ani, Rafael Varane, indiscutabil omul meciului şi jucătorul căruia Jose Mourinho trebuie să-i mulţumească pentru faptul că Real Madrid nu a părăsit terenul învinsă.

Varane nu doar că şi-a făcut treaba impecabil în apărare, dar a şi marcat golul prin care Real Madrid a obţinut un rezultat de egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, în turul semifinalelor din Cupa Regelui, împotriva marilor rivali de la FC Barcelona, care înscrisese în debutul reprizei a doua prin Cesc Fabregas.

Scorul final amână deznodământul semifinalei pentru returul de pe Camp Nou, care se va desfăşura pe 27 februarie.

Deşi fără mai mulţi jucători importanţi în primul 11, echipa antrenată de Jose Mourinho a început mai bine jocul, iar Cristiano Ronaldo putea deschide rapid scorul, dar execuţia sa din lovitură liberă a fost respinsă de sub bară de Pinto, portarul catalanilor.

Oaspeţii au răspuns cu două ocazii ratate de Xavi, care a tras în bară din lovitură liberă, pentru ca, după câteva minute, şutul său din interiorul careului să fie respins de pe linie de Varane. Ultima şansă mare de gol a primei reprize i-a aparţinut lui Karim Benzema, dar atacantul francez a trimis puţin pe lângă din poziţie favorabilă.

Partea a doua a început cum nu se poate mai bine pentru catalani, care au deschis scorul în minutul 50, atunci când Fabregas a profitat de o greşeală a lui Callejon şi a marcat din interiorul careului. Cristiano Ronaldo a avut o bună oportunitate de a egala, înainte ca acelaşi Fabregas şi Pedro să rateze incredibil şansa unui 2-0 care aproape punea capăt discursului privind calificarea.

Scăpată cu bine din momentele dificile, Real Madrid a reuşit să egaleze cu nouă minute înainte de final, prin Varane, care a reluat cu capul centrarea perfectă a germanului Mesut Ozil.

În cealaltă semifinală din Cupa Regelui, a cărei primă manşă este programată joi, Atletico Madrid va întâlni pe FC Sevilla.


×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close